Gavurdağisallad

Turkiet

Portioner: 4

Tillagningstid: 30 minuter

Ingredienser:

- Tomater - 4 stycken

- Grön paprika - 1 styck

- Gul lök - 1 styck

- Salladslökar - 3-4 stycken

- Bladpersilja - några stjälkar

- Valnötter efter smak

- Olivolja efter smak

- Granatäppelsirap efter smak

- Sumak efter smak

- Salt efter smak

Tillagning:

1. Hacka tomaterna, paprikan och den gula löken. Gnid in den hackade gula löken med salt.

2. Finhacka salladslökarna och persiljan.

3. Lägg tomaterna, paprikan, löken, salladslökarna och persiljan i en stor skål. Tillsätt lätt krossade valnötter, olivolja och granatäppelsirap. Blanda försiktigt. Krydda med sumak.

© 2016 Lindbergs kök  |  Alla rättigheter reserverade
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång