Meny

Mat från hela världen

Huvudrätter

Fågel

Huvudrätter

Ugnsbakad kyckling med smetana; recept från Moldavien (2017)

15 kr

Ugnsgrillade kycklingspett; serveras med salladsblad, paprika och färska örter; recept från Georgien (2016)

25 kr

Chili- och pepparkyckling; recept från Kina (2017)

30 kr

Grillade kycklingspett; serveras med pommes frites, grillad tomat och grillad paprika; recept från Turkiet (2016)

35 kr

Grillade marinerade kycklingben; serveras med kokt ris, grillad tomat, isbergssallad, inlagd gurka, gröna oliver, tomatskivor och pitabröd; recept från Iran (2017)

35 kr

Kycklingcurry; serveras med baguette; recept från Vietnam (2016)

35 kr

Kalebasskyckling; serveras med fem kryddor och salt; recept från Kina (2017)

45 kr

Southwestern mac and cheese; serveras med grillad marinerad kyckling; recept från USA (2017)

45 kr

Kyckling kachin; recept från Burma (2017)

50 kr

Kycklingbiffar pozharsky; serveras med potatis- och palsternacksmos och saltad gurka med vitlök och honung; recept från Ukraina (2016)

55 kr

Chicken fried steak med sås; serveras med kaneläpplen och potatismos med bakad vitlök; recept från USA (2016)

65 kr

Kyckling julienne; serveras med stekta grönsaker; recept från Bulgarien (2016)

65 kr

Fetaostfyllda kycklingrullader; serveras med svampsås med pepparrot och rostade grönsaker med grönpepparkorn och dijonsenap; recept från Nya Zeeland (2016)

70 kr

Kyckling chakhokhbili; recept från Georgien (2016)

70 kr

Saffransmarinerade kycklingspett; serveras med grillade tomater, grillad gul lök, körsbärstomater, salladsblad, inlagd majrova och röd chilipeppar; recept från Iran (2017)

70 kr

Chilistark kycklingstuvning; serveras med kokosris och stekta kokbananer; recept från Nigeria (2016)

75 kr

Ugnsgrillad pärlhöna; serveras med attiéké, röd chili och lök- och tomatsallad; recept från Elfenbenskusten (2016)

95 kr

Fisk

Huvudrätter

Räkrisotto; recept från Brasilien (2017)

40 kr

Ugnsstekt tilapia à l'alloco; serveras med kokt ris och lök- och tomatsallad; recept från Elfenbenskusten (2016)

40 kr

Arroz a banda; serveras med aioli; recept från Spanien (2016)

45 kr

Basilikaröding; serveras med grillad turkisk paprika, skivad tomat, citronklyftor och bladpersilja; recept från Turkiet (2016)

45 kr

Varmrökt lax med svampsås; serveras med ugnsrostade grönsaker med citron; recept från Finland (2016)

45 kr

Fisk liboke; serveras med ingefärsris; recept från Rwanda (2017)

50 kr

Ölpanerad torsk; serveras med chips och mosiga ärter; recept från Storbritannien (2016)

50 kr

Stekt lax med passionsfruktsås; serveras med salladsblad, tomat och mango; recept från Brasilien (2016)

55 kr

Stekt röding med svart smör, mandel och kapris; serveras med paprika, dill och kokt potatis; recept från Argentina (2016)

65 kr

Torskfilé med grönsakstäcke; recept från Ryssland (2017)

65 kr

Ugnsbakad lax med sandefjordsmör; serveras med örtbakade grönsaker och mandelpotatismos; recept från Norge (2017)

70 kr

Ugnsbakad seabream; serveras med ugnsgrillade och marinerade grönsaker; recept från Rumänien (2017)

70 kr

Grillad fjällröding; serveras med spetskål med grädde och citron, mandelpotatiskroketter med västerbottensost och grillad citron; recept från Sverige (2016)

75 kr

Juletorsk; serveras med kokt mandelpotatis, kokta morötter och sandefjordssmör; recept från Norge (2016)

75 kr

Klibbigt ris med hummer; recept från Spanien (2016)

75 kr

Kummelfilé i vit sås; serveras med kokt ris och citron; recept från Brasilien (2017)

75 kr

Stekt lax med gräslök, champinjoner och spenat; serveras med sparris stekt i vitlökssmör; recept från Argentina (2016)

75 kr

Torskaïoli på grönsaksbädd; serveras med kokt ägg; recept från Frankrike (2016)

75 kr

Seabream med tomater och potatis i ugn; serveras med citronklyftor; recept från Ryssland (2016)

80 kr

Pannstekt havsabborre; serveras med stekta grönsaker med saffran och myntayoghurt; recept från Spanien (2016)

85 kr

Konfiterad torsk med grön sås; serveras med stekt potatis, grillad sparris och musslor a la marinara; recept från Spanien (2016)

105 kr

Seafood hot pot; recept från USA (2016)

105 kr

Tonfisk a la chorillana; serveras med kokt ris; recept från Peru (2017)

105 kr

Pannstekt torskrygg med mangosalsa; serveras med kryddig ugnsstekt potatis och limeklyftor; recept från Australien (2016)

110 kr

Okrasoppa med fisk och räkor; serveras med garri; recept från Nigeria (2016)

115 kr

Havsabborre med spenat, räkor och mandel; recept från Italien (2016)

125 kr

Mittemellan

Huvudrätter

Tagliatelle med broccoli; serveras med riven ost; recept från Argentina (vegetariskt; 2016)

10 kr

Grillad lever med potatismos och gräddsås med bacon och timjan; serveras med lingon och lingonsylt; recept från Finland (2016)

25 kr

Mititei; serveras med potatispuré och gröna ärter; recept från Moldavien (2017)

25 kr

Paprikaschnitzel; serveras med pommes frites; recept från Tyskland (2017)

25 kr

Schnitzel med krämig champinjonsås; serveras med ugnsstekta potatisklyftor; recept från Nederländerna (2017)

25 kr

Sinigang na baboy; recept från Filippinerna (2016)

25 kr

Eisbein; serveras med smörigt potatismos, surkål och senap; recept från Namibia (2017)

30 kr

Kikärtsbollar; serveras med bakad getost i tomatsås; recept från Turkiet (vegetariskt; 2016)

30 kr

Adana kebap; serveras med kokt ris, pitabröd, grillade tomathalvor och grillad turkisk paprika; recept från Turkiet (2016)

35 kr

Machanka; serveras med blinier; recept från Vitryssland (2017)

35 kr

Masala dosa; serveras med chutney; recept från Indien (vegetariskt; 2016)

35 kr

Pastel de papas med mozzarella; recept från Argentina (2016)

35 kr

Revbensspjäll med honung, potatis och morötter; recept från Spanien (2016)

35 kr

Risotto med svamp, bacon och spenat; recept från Spanien (2016)

35 kr

Kalv- och fläskfärsbiffar; serveras med potatisdraniki och adzika; recept från Ryssland (2016)

40 kr

Nadji med nötkött; serveras med kokt ris; recept från Mali (2016)

40 kr

Nyama choma; serveras med kachumbari och ugali; recept från Rwanda (2017)

40 kr

Glaserad köttfärslimpa; serveras med mosade röda potatisar med vitlök samt bacon- och lökbräserad brysselkål; recept från USA (2017)

45 kr

Lasagna med ricotta och salsiccia; recept från Argentina (2016)

45 kr

Poutine med pulled pork; recept från Kanada (2016)

45 kr

Surkålsstuvade revbensspjäll; serveras med barbecuesås och bondpotatis; recept från Polen (2016)

45 kr

Traditionell nötgulasch; serveras med riven pepparrot och karlsbaderknödel; recept från Tjeckien (2016)

45 kr

Fläskrullad med champinjoner och ananas; serveras med salladsblad och tomatklyftor; recept från Ryssland (2016)

50 kr

Majspaj med kyckling och nötfärs; recept från Chile (2016)

50 kr

Sharska pljeskavica; serveras med ugnsrostad potatis, salladsblad, tomat och gurka; recept från Makedonien (2017)

50 kr

Chekhchoukha beskria med lamm; recept från Algeriet (2016)

55 kr

Currykryddad getstuvning; serveras med fufu; recept från Liberia (2017)

55 kr

Fläskmedaljonger; serveras med ugnsbakade körsbärstomater med vitlök, ugnsrostad klyftpotatis och honungs- och senapsås; recept från Ryssland (2017) 

55 kr

Färsfyllda paprikor; serveras med vitlökssås och rostade rotsaker med rucola; recept från Ryssland (2016)

55 kr

Holsteiner Schnitzel; serveras med stekt lök, stekt potatis och blandad sallad med honungs- och senapsdressing; recept från Tyskland (2016)

55 kr

Jägerschnitzel; serveras med pommes frites och gurk- och äppelsallad; recept från Tyskland (2016)

55 kr

Kokt fläskkorv; serveras med mandelpotatispuré med rostad vitlök, senapsmajonnäs och picklade grönsaker; recept från Sverige (2016)

55 kr

Nötköttssoppa; recept från Rumänien (2017)

55 kr

Små grillade köttbullar; serveras med pommes frites, grillade tomater, peperoni och inlagd gurka; recept från Turkiet (2016)

55 kr

Karamelliserat fläsk; serveras med kokt ris och kokta grönsaker; recept från Vietnam (2016)

60 kr

Serviettenknödel; serveras med gräddchampinjoner och blandad råkostsallad med vitlöksdressing; recept från Tyskland (vegetariskt; 2016)

60 kr

Ugnsstekt fläsklägg; serveras med kål med bacon, äppelcidersky, potatispuré och potatismousseliner; recept från Nya Zeeland (2016)

60 kr

Yoghurtmarinerade fläskkarréspett; serveras med avokado- och rucolasallad, pepparstark lökmarmelad och pitabröd; recept från Ukraina (2016)

60 kr

Panerad kalvschnitzel; serveras med potatissallad från Baden; recept från Tyskland (2016)

65 kr

Steak, mushroom and Guinness pie; serveras med chips och ärter; recept från Storbritannien (2016)

65 kr

Viltgryta; serveras med potatis- och rotsellerimos; recept från Norge (2017)

65 kr

Vitkålsris shirazi; serveras med inlagd gurka, peperoni, gröna oliver, grön paprika och apelsinklyftor; recept från Iran (2017)

65 kr

Lammkotletter med örtolja; serveras med kokta potatisklyftor; recept från Portugal (2016)

70 kr

Renskavspanna; serveras med mandelpotatismos, lingon och klippt kruspersilja; recept från Sverige (2017)

70 kr

Tigadegue på lamm; serveras med kokt ris; recept från Mali (2016)

70 kr

Colorado burger; serveras med french fries; recept från USA (2016)

75 kr

Cordon bleu; serveras med råstekt potatis och blancherade grönsaker; recept från Schweiz (2016)

85 kr

Lammgryta med potatis; recept från Spanien (2016)

85 kr

Plankstek; serveras med bearnaisesås; recept från Sverige (2017)

85 kr

Tagliata med rucola, parmesan och balsamicoglaze; recept från Italien (2017)

90 kr

Biff à la minute; serveras med stekt potatis och stekt ägg; recept från Brasilien (2016)

95 kr

Tjälknöl på älg; serveras med mandelpotatispuré, kantarellsås, pressgurka och rårörda lingon; recept från Sverige (2017)

140 kr

Smårätter

Fågel

Förrätter

Samsa med kyckling; recept från Ryssland (2016)

20 kr

Kycklingsoppa med hemgjorda nudlar; recept från Ryssland (2016)

25 kr

Buffalo wings; serveras med stjälkselleri, små morötter och ranchdressing; recept från USA (2016)

30 kr

Chicken BLT salad; serveras med buttermilk-parmesan dressing; recept från USA (2017)

50 kr

Fisk

Förrätter

Ewa agoyin; recept från Nigeria (2017)

15 kr

Brik med tonfisk; serveras med citronklyftor; recept från Tunisien (2016)

25 kr

Empanadas med ost och räkor; recept från Chile (2016)

25 kr

Traditionell laxsoppa; serveras med rågbröd; recept från Finland (2016)

25 kr

Portugisiska musslor; recept från Portugal (2016)

30 kr

Bolinhos på torsk; serveras med limeklyftor; recept från Brasilien (2016)

35 kr

Krämig blåmusselsoppa; serveras med småbröd; recept från Norge (2017)

35 kr

Chipirones med vitlök; recept från Spanien (2016)

40 kr

Krabb- och tilapiakroketter; serveras med limeklyftor och avokadosalsa; recept från Kanada (2016)

45 kr

Fisksoppa från Bergen; serveras med knaperstekt bacon och osötat bröd; recept från Norge (2016)

45 kr

Skagenröra på tunt knäckebröd; serveras med citronklyftor; recept från Sverige (2017)

50 kr

Sötsur soppa med räkor; recept från Kina (2017)

50 kr

Kokospanerade kungsräkor med limeaioli; serveras med limeklyftor; recept från Australien (2016)

55 kr

Old Bay-kryddade laxbiffar; serveras med paprikatartarsås och citronklyftor; recept från USA (2017)

55 kr

Pumpasoppa med curry; serveras med grillade kungsräkor; recept från Argentina (2016)

55 kr

Rökt siksallad; serveras med grovt lingonbröd och sikrom; recept från Sverige (2017)

55 kr

Stuvad torsk på polenta; serveras med färsk tomatsås med basilika; recept från Italien (2017)

55 kr

Laxfyllda sorrentinos negros; recept från Argentina (2016)

60 kr

Gravad sik; serveras med löjrom och kräft- och potatiskroketter; recept från Finland (2016)

65 kr

Casquinha de siri; recept från Brasilien (2016)

75 kr

Maryland crab cakes; serveras med roasted corn salad och green tomato chow pickles; recept från USA (2017)

95 kr

Klassisk cebiche; serveras med kokt sötpotatis, kokt majs och rostad majs; recept från Peru (2017)

125 kr

Mittemellan

Förrätter

Draniki; serveras med smetana; recept från Vitryssland (vegetariskt; 2017)

5 kr

Puff-puff; recept från Nigeria (vegetariskt; 2017)

5 kr

Gavurdagisallad; recept från Turkiet (vegetariskt; 2016)

10 kr

Zucchiniplättar; serveras med smetana och färsk dill; recept från Moldavien (vegetariskt; 2017)

10 kr

Brödgnocchi med tomat och parmesanost; recept från Italien (vegetariskt; 2016)

15 kr

Khachapuri med ost; recept från Ryssland (vegetariskt; 2017)

15 kr

Morots- och ingefärssoppa; serveras med vitt bröd; recept från Iran (vegetariskt; 2017)

15 kr

Ojja med merguez; serveras med bröd; recept från Tunisien (2016)

15 kr

Patatas bravas; recept från Spanien (vegetariskt; 2016)

15 kr

Purjolökssoppa med senap; serveras med rökt skinka och minibaguette; recept från Nederländerna (2017)

15 kr

Sallad med vitkål och tomater; recept från Ukraina (vegetariskt; 2016)

15 kr

Shopskasallad; recept från Bulgarien (vegetariskt; 2016)

15 kr

Borş med fläskkött; serveras med smetana och färska örter; recept från Moldavien (2017)

20 kr

Friterade köttbullar; serveras med färsk dill, salt och peppar; recept från Kina (2017)

20 kr

Gazpacho; recept från Spanien (vegetariskt; 2016)

20 kr

Krämig brysselkålsoppa med rökt fläsk och pumpafröolja; recept från Tyskland (2016)

20 kr

Sydböhmisk kulajda; recept från Tjeckien (2016)

20 kr

Aubergine- och parmesantorn; recept från Italien (vegetariskt; 2017)

25 kr

Citronfettuccine med knaperstekt guanciale; recept från Italien (2017)

25 kr

Gammaldags friterade lökringar; serveras med creole sauce; recept från USA (vegetariskt; 2017)

25 kr

Mâchesallad med ägg, knaperstekt fläsk och krutonger; recept från Schweiz (2016)

25 kr

Spaghetti med aromatiska örter och konfiterade tomater; recept från Italien (vegetariskt; 2016)

25 kr

Borsjtj med öron; recept från Ukraina (vegetariskt; 2016)

30 kr

Iceberg wedge salad; recept från USA (2017)

30 kr

Krämig champinjonsoppa med rosmarin och vitt vin; recept från Argentina (vegetariskt; 2016)

30 kr

Krämig ingefärs- och palsternacksoppa; serveras med mjuk pretzel; recept från USA (vegetariskt; 2016)

30 kr

Salade mechouia; serveras med khobz dar; recept från Algeriet (vegetariskt; 2016)

30 kr

Sommarstuvning med ägg; recept från Makedonien (vegetariskt; 2017)

35 kr

Ziti alla napoletana; recept från Italien (2016)

35 kr

Baconpannkakor; serveras med blandad sellerisallad; recept från Tyskland (2016)

40 kr

Chopped cobb salad; serveras med buttermilk ranch dressing; recept från USA (2016)

45 kr

Ljummen primörsallad; serveras med tryffelmajonnäs, örtkrutonger och torkad ostronskivling; recept från Sverige (vegetariskt; 2017)

45 kr

Pumpa-, spenat- och chèvrepaj; serveras med rödbets- och rödlökssallad; recept från Storbritannien (vegetariskt; 2016)

 45 kr

Zurek med korv, rökt fläsk och hårdkokta vaktelägg; recept från Polen (2016)

50 kr

Aubergines à la parmesane; recept från Frankrike (vegetariskt; 2016)

60 kr

Paneer dahi vada; serveras med grön chutney, söt chutney och yoghurt; recept från Indien (vegetariskt; 2016)

60 kr

Sinuglaw; recept från Filippinerna (2016)

80 kr

© 2016 Lindbergs kök  |  Alla rättigheter reserverade
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång