Tagliatelle med broccoli

Argentina

Portioner: 4

Tillagningstid: 45 minuter

Ingredienser:

- Broccoli - 1 styck

- Tagliatelle - ½ paket

- Vitlöksklyftor - 2 stycken

- Olivolja efter smak

- Ost efter smak

- Peppar efter smak

- Grovt och finkornigt salt efter smak

Tillagning:

1. Skär broccolin i buketter. Koka upp rikligt med vatten med lite grovt salt, lägg ner broccolibuketten och stammen och koka i 3-5 minuter. Häll av vattnet och skölj broccolin under kallt vatten. Spara stammen om den blivit mjuk, släng den annars.

2. Koka pastan separat tills den är al dente.

3. Värm olja i en stor stek- eller wokpanna. Pressa vitlöksklyftorna och låt dem fräsa något.

4. Lägg i pastan och broccolin. Krydda med finkornigt och peppar. Låt fräsa i 5 minuter.

5. Lägg upp på tallrikar. Krydda med olivolja, riven ost och/eller peppar.

© 2016 Lindbergs kök  |  Alla rättigheter reserverade
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång